Le Pennette 500 gr
Ideális szardíniához
Tisztítsa meg a szardíniát és áztasson be mazsolát. Szeleteljünk hagymát, és öntsük egy serpenyőbe az oliva olajt. Hevítsük fel az olajt, tegyük bele a serpenyőbe a hagymát. Eközben oldjuk fel sáfrányt vízben, és öntsük a serpenyőbe, hozzáadva a megtisztított szardíniát is. Szintén tegyük bele a serpenyőbe a lecsepegtetett mazsolát, apróra vágott mandulát és fenyőmagot is. Keverjük össze és folytassuk a főzést további 10 percig. Forraljuk fel az édesköményt, szűrjük le és ezt a vizet tartsuk meg a tésztafőzéshez. Megpirítjuk a zsemlemorzsát úgy, hogy egy kevés olajjal egy serpenyőbe tesszük Ha megfőtt a tészta tegyük a többi hozzávalóhoz és keverjük össze egymással.
Buon Appetito
Tisztítsa meg a szardíniát és áztasson be mazsolát. Szeleteljünk hagymát, és öntsük egy serpenyőbe az oliva olajt. Hevítsük fel az olajt, tegyük bele a serpenyőbe a hagymát. Eközben oldjuk fel sáfrányt vízben, és öntsük a serpenyőbe, hozzáadva a megtisztított szardíniát is. Szintén tegyük bele a serpenyőbe a lecsepegtetett mazsolát, apróra vágott mandulát és fenyőmagot is. Keverjük össze és folytassuk a főzést további 10 percig. Forraljuk fel az édesköményt, szűrjük le és ezt a vizet tartsuk meg a tésztafőzéshez. Megpirítjuk a zsemlemorzsát úgy, hogy egy kevés olajjal egy serpenyőbe tesszük Ha megfőtt a tészta tegyük a többi hozzávalóhoz és keverjük össze egymással.
Buon Appetito
1190 Ft