A Montagna tészta története:
„a család tészta iránti szenvedélye és tapasztalata”
Domenico Montagna a jó dolgokat kedvelő vállalkozó 2010-ben hozta létre innovatív megoldásokkal tésztaüzemét, Marche régióban. Elképzelése volt, hogy a
tradicionálisan kézi készítésű házi tésztákat, élelmiszeripari kivitelezéssel mindenki
számára elérhetővé tegye.
A család a tulajdonában levő San Cesaro földjén termeszti a GMO mentes búzát,
amely rendelkezik biotanusítvánnyal. A tyúkok, amelyek a tojásokat adják, szintén
ezen a területen nevelkednek. Az autentikus alapanyagok biztosítják az
összehasonlíthatatlanul eredeti ízeket, terméktulajdonságokat.
A termesztett durum búza magas beltartalmi érékkel és fehérjetartalommal
rendelkezik, amely garantálja a tészta egészséges táplálkozási értékét. Magas
glutén és szemcse indexe a tésztánál bizonyítja a kiváló, gyors elkészíthetőséget.
A nyersanyagok természetessége elengedhetetlen része a végtermék
eredetiségének garantáláshoz, a tészta ízének hitelességéhez.
EZÉRT JOBB...
GMO mentes durum búzaliszt
100%
Rövid főzési idő
100%
Magas szósz felszívó képesség
100%
Kiváló élettani hatások
100%
A tészta súlynövekedése magas
100%
Szabadon tartott, saját tyúkok tojásából készülnek
100%