I Fusilli 500 gr
I Fusilli 500 gr
Ideális pestóval és fenyőmaggal Tegye a pestót egy magas serpenyőbe, és takarja le tányérral vagy ételfóliával, különben elszíneződhet. Forraljuk fel a tésztát bőséges sós vízben, majd szűrjük le.
Il Pennone 500 gr
Il Pennone 500 gr
Ideális paradicsommal Melegítsük fel az oliva olajt és a fokhagymát egy serpenyőben. Ha aranyszínű, adjuk hozzá a koktélparadicsomot, babérlevelet és borsózzuk t. 3 percig pároljuk, majd adjunk
Le Pennette 500 gr
Le Pennette 500 gr
Ideális szardíniához Tisztítsa meg a szardíniát és áztasson be mazsolát. Szeleteljünk hagymát, és öntsük egy serpenyőbe az oliva olajt. Hevítsük fel az olajt, tegyük bele a serpenyőbe a hagymát.
Arabica 100% szemes kávé 1 kg
Arabica 100% szemes kávé 1 kg
Brazília Fazenda Passeio, Guatemala Antigua Pastores, Kolumbia Supreme, Etiópia Sidamo és India területekről származó Arabica keverék.
I magnifici 10 szemes kávé 1 kg
I magnifici 10 szemes kávé 1 kg
A világ kilenc legjobb Arabica és egy értékes Robuszta kávé hozzáadásával egy nagyszerű személyiségű keverék jött létre.
I magnifici 7 szemes kávé 1 kg
I magnifici 7 szemes kávé 1 kg
Hat csodás Arabica és egy Robuszta kávék értékes kombinációja.
Gran Crema szemes kávé 1 kg
Gran Crema szemes kávé 1 kg
Világ legjobb termőterületeiről származó Robuszta és Arabica kávéfajták kombinációja.
Crema Oro szemes kávé 1 kg
Crema Oro szemes kávé 1 kg
Kiváló ültetvényről származó erőteljes Robuszta kávé.
Spaghettoni 500 gr
Spaghettoni 500 gr
Legtöbbet használt klasszikus alapanyag a konyhában. Kisméretű hasáb formája és porózus felülete ideális feltételeket teremt a szószok felszívódásához.
Spaghettoni 1000 gr
Spaghettoni 1000 gr
Legtöbbet használt klasszikus alapanyag a konyhában. Kisméretű hasáb formája és porózus felülete ideális feltételeket teremt a szószok felszívódásához.
Pappardelle 500 gr
Pappardelle 500 gr
Tésztaimádóknak! A legszélesebb tészta és harapható. Nagy felülettel rendelkezik, amely minden ételalapanyagot harmóniába rendez.
Spaghettoni 250 gr
Spaghettoni 250 gr
Legtöbbet használt klasszikus alapanyag a konyhában. Kisméretű hasáb formája és porózus felülete ideális feltételeket teremt a szószok felszívódásához.