Hozzávalók:
4 fő részére
- 250 g Pappardelle tészta
- 800 g káposzta
- 100 g r burgonya
- 2 szál sárgarépa
- zsálya (néhány levél)
- 300 g mángold
- 20 gr natur pecorino sajt
- 20 g reszelt sajt (ízlés szerinti típus)
- 50 g ementáli sajt
- 30 g vaj
- Só ízlés szerint.
Elkészítés: tisztítsa meg a káposztát és a mángoldot, hámozza meg a burgonyát. A répát is tisztítsa és mossa meg a zöldségeket, majd vágja apróra azokat. Helyezze a zöldségeket egy serpenyőbe, tegyen vizet bele és sót. Főzze 30 percig. Adja hozzá a megfőtt pappardelle tésztát, keverje össze az összetevőket. Szükség szerint adjon hozzá tészta főzővizéből. Időközben olvasszon vajat egy kis serpenyőben, adjon hozzá egy fokhagymagerezdet és a zsályaleveleket. A fokhagymás zsályás vajat tegyük a zöldséges serpenyőbe és szórjuk meg a reszelt sajtokkal. Finoman keverje össze és azonnal tálalja.
Buon Appetito!