Shopping Cart My Cart 0 items 0 Ft

 x 

Üres Kosár

Gyártók

Pasta di Canossa

di-canossa-logo

CANOSSA PASTA,  AZ EGYIK LEGJOBB OLASZ KÉZMŰVÉSZES TÉSZTA

A minőségi tészta textúrája, beltartalmi értéke és formája is a legjobbak között van. A csomagolás is jellemzi az előbb leírtakat.

A Pasta di Canossa-t vidéken készítik, San Martino di Ferrara a Tenuta Cuniola közelében, az itt termett durumbúza felhasználásával. A Canossa család több mint egy évszázada gondozza ezeket a földeket, és a birtok közelében található tésztaüzem olyan elkötelezettség és szenvedély választása, amely a minőségi szinonimájává vált.

PASTA DI CANOSSA, MINŐSÉG

 

A durumbúza teljes életciklusát követjük.

A CycleLife technológiákkal gondosan nyomon követjük a tésztánk teljes gyártási folyamatát. Az egészet alapos ellenőrzésnek vetjük alá, és minden termelési és gyártási fázist dokumentálunk. A durumbúza teljes életciklusát a magtól követjük. Napról napra, évszakról évszakra gondoskodunk annak növekedéséről, amíg elkészítjük a tésztánkat.

 

 

 

Az egészséges és ízletes asztal főszereplője, a Pasta di Canossa bemutatja bronzformával készült magas fehérjetartalmú termékeit.

Rólunk

Domenico Montagna a jó dolgokat kedvelő vállalkozó 2010-ben hozta létre innovatív megoldásokkal tésztaüzemét, Marche régióban. Elképzelése volt, hogy a tradicionálisan kézi készítésű házi tésztákat, élelmiszeripari kivitelezéssel mindenki számára elérhetővé tegye.
©2024 olaszteszta.hu. Minden jog fenntartva.
Simplepay logo

Search

Az olaszteszta.hu a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?