Pasta di Canossa

CANOSSA PASTA, AZ EGYIK LEGJOBB OLASZ KÉZMŰVÉSZES TÉSZTA
A minőségi tészta textúrája, beltartalmi értéke és formája is a legjobbak között van. A csomagolás is jellemzi az előbb leírtakat.
A Pasta di Canossa-t vidéken készítik, San Martino di Ferrara a Tenuta Cuniola közelében, az itt termett durumbúza felhasználásával. A Canossa család több mint egy évszázada gondozza ezeket a földeket, és a birtok közelében található tésztaüzem olyan elkötelezettség és szenvedély választása, amely a minőségi szinonimájává vált.
PASTA DI CANOSSA, MINŐSÉG
A durumbúza teljes életciklusát követjük.
A CycleLife technológiákkal gondosan nyomon követjük a tésztánk teljes gyártási folyamatát. Az egészet alapos ellenőrzésnek vetjük alá, és minden termelési és gyártási fázist dokumentálunk. A durumbúza teljes életciklusát a magtól követjük. Napról napra, évszakról évszakra gondoskodunk annak növekedéséről, amíg elkészítjük a tésztánkat.

Az egészséges és ízletes asztal főszereplője, a Pasta di Canossa bemutatja bronzformával készült magas fehérjetartalmú termékeit.