Linguine 500 gr
Linguine vongole kagylóval
A kagylókat egy serpenyőben főzzük olíva olajjal. Egy másik serpenyőben melegítsen egy kevés olajat, egy gerezd fokhagymával. Amikor a fokhagyma megpirult adjunk hozzá paradicsomot és pároljuk. Ízlés szerint adjunk hozzá achilit. Ezután adjuk hozzá a megfőzött kagylókat. Lecsepegtetjük a tésztát (előzőleg főzve), és hozzáadjuk a serpenyőbe a mártáshoz. Hozzáadunk apróra vágott petrezselymet és összekeverjük. Tálaljuk a linguint egy csenyers olaj hozzáadásával.
Buon Appetito
A kagylókat egy serpenyőben főzzük olíva olajjal. Egy másik serpenyőben melegítsen egy kevés olajat, egy gerezd fokhagymával. Amikor a fokhagyma megpirult adjunk hozzá paradicsomot és pároljuk. Ízlés szerint adjunk hozzá achilit. Ezután adjuk hozzá a megfőzött kagylókat. Lecsepegtetjük a tésztát (előzőleg főzve), és hozzáadjuk a serpenyőbe a mártáshoz. Hozzáadunk apróra vágott petrezselymet és összekeverjük. Tálaljuk a linguint egy csenyers olaj hozzáadásával.
Buon Appetito
1090 Ft
1190 Ft