Il Maccherone 500 gr
Ideális hússal
Vágjon húst meglehetősen nagy darabokra, és tegye egy műanyag edénybe, egy liter vörösborral, egy pohár ecettel és gyógynövényekkel (rozmaringgal, zsályával és babérlevéllel) együtt tetszés szerint. Hozzáadunk egy apróra vágott zellerszárat vagy egy szeletelt sárgarépát. Miután hagyta, hogy a hús megpácolódjon, vegyük ki a pácból és csepegtessük le a páclétől. Vegyünk egy serpenyőt, és öntsünk bele 4 evőkanál extra szűz olívaolajt és fokhagymagerezdeket, amelyeket felére osztunk. Pirítsuk meg és hozzáadjuk a húst és egy kevés páclevet. Összefőzzük az alapanyagokat. Hozzáadjuk a megfőtt tésztát és tálaljuk.
Buon Appetito
Vágjon húst meglehetősen nagy darabokra, és tegye egy műanyag edénybe, egy liter vörösborral, egy pohár ecettel és gyógynövényekkel (rozmaringgal, zsályával és babérlevéllel) együtt tetszés szerint. Hozzáadunk egy apróra vágott zellerszárat vagy egy szeletelt sárgarépát. Miután hagyta, hogy a hús megpácolódjon, vegyük ki a pácból és csepegtessük le a páclétől. Vegyünk egy serpenyőt, és öntsünk bele 4 evőkanál extra szűz olívaolajt és fokhagymagerezdeket, amelyeket felére osztunk. Pirítsuk meg és hozzáadjuk a húst és egy kevés páclevet. Összefőzzük az alapanyagokat. Hozzáadjuk a megfőtt tésztát és tálaljuk.
Buon Appetito
1090 Ft
1190 Ft